Menu

YKSILÖVALMENNUKSET 

 

Lähivalmennukset

5 ohjauskertaa 

299€ / kk  (sis. Alv 24%)

 

Sis. Ravinto- ja treeniohjelman.15 ohjauskertaa

799€  (sis. Alv 24%)

 

2 erässä 374,5€ / kk

3 erässä 266€ / kk

 

Sis. Ravinto- ja treeniohjelman.

 

Yksilötreeni 45-60 min

 

75€ (sis. Alv 24%)

 

PT-DUO kaverin kanssa 45-60 min 

 

100€ (sis. Alv 24%)

 

PT-DUO kaverin kanssa 45-60 min

5 ohjauskertaa 

 

 

450€ (sis. Alv 24%)

 

Ravinto- ja treeniohjelma

 

150€ (sis. Alv 24%)

 

Lähivalmennus sopii varsinkin aloittelijalle, jolla ei ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai treenaamisesta. Valmennuksessa opetellaan tavoitteellisen ja progressiivisen treenaamisen lisäksi liikkeiden tekniikat kuntoon perusteellisesti. Tämän lisäksi opetellaan löytämään oikea henkinen mielentila, jotta treeneistä saada kaikki irti! Tavoitteena löytää oikea hermotus lihaksiin ja oppia treenaamaan monipuolisesti. Valmennus sopii myös kokeneemmalle treenaajalle, joka haluaa mennä eteenpäin nousujohteisesti yhdessä valmentajan kanssa. Kun olet vastuussa valmentajalle, tekemisestä tulee nousujohteista etkä tarvitse olla yksin!

Tee päätös paremman kunnon puolesta jo tänään ja saat ensimmmäisen treenin veloituksetta!

Online-valmennukset

150€ / kk (sis. Alv 24%)

Online-tapaaminen ja seuranta joka viikko.
Sis. Ravinto- ja harjoitusohjelman.

 

Etävalmennus sopii henkilölle, joka saa yksin kaiken irti treeneistä ja on jo hyvin tietoinen tekniikoista sekä liikkeistä. Henkilö, joka haluaa olla vastuussa valmentajalle omasta tekemisestä jäämättä kuitenkaan yksin tavoitteidensa kanssa. Mahdollisuus ottaa lisäksi myös yksittäisiä lähivalmennuskertoja hintaan 75e/h.

 

Mind Coaching – Psyykkinen valmennus

 

150€ (sis. Alv 24%) 

Sisältää 4 valmennustapaamista, jotka ovat kestoltaan 60min. Jokainen valmennus alkaa tutustumalla itseemme ja ymmärtämään omaa minuuttamme. Kuka olen? Mitä haluan ja miksi haluan? Tämän jälkeen asetamme mahdolliset tavoitteet sinun elämäsi suhteen. Missä haluat nähdä elämäsi ja itsesi tulevaisuudessa? Käymme läpi mitä se vaatii, jotta pääset tavoitteisiin. Jatkamme elämäntilanteeseen ja siihen, mitkä asiat vievät mahdollisesti voimavaroja ja energiatasoja pois elämästä. Keskitymme näihin, jotta löydetään tasapaino fyysisen ja psyykkisen kunnon välillä. Löydetään yhdessä paras versio itsestämme ja minä autan sinua siinä!

Ota minuun yhteyttä!

Varaa ilmainen konsultaatio! Konsultoinnit suoritetaan joko puhelimitse tai kasvotusten. Konsultaatiossa kartoitan asiakkaan tarpeet ja teen yksilöllisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti oheisen lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä. Tehdään kimpassa tavoitteistasi totta!

IMG_E8198

miika summanen

+358 44 975 7046

miika.summanen@mindyourbusiness.fi

seuraa minua somessa!

miikamind

miikamind

miikamind

miikamind

mindyourbusiness

mindyourbusiness