Menu

YKSILÖVALMENNUKSET 

Online-valmennukset

199€ / kk (sis. Alv 24%)

Online-tapaaminen ja seuranta joka viikko.
Sis. Ravinto- ja harjoitusohjelman.

 

Online-valmennus sopii henkilölle, joka saa yksin kaiken irti treeneistä ja joka haluaa päästä tuloksiin ja saavuttaa tavoitteet. Henkilö, joka haluaa olla vastuussa valmentajalle omasta tekemisestä jäämättä kuitenkaan yksin tavoitteidensa kanssa. Asiakkaalla käytössä Step2fit – valmennusalusta, jossa pystyy seuraamaan omaa kehitystä sekä säilyttämään vaihtuvat ravinto- ja treeniohjelmat kätevästi yhdessä paikassa vaikkapa puhelimen applikaatiossa. Vaikka valmennus tapahtuu etänä, niin asiakas ei jää silti koskaan yksin. Mahdollisuus ottaa lisäksi myös yksittäisiä lähivalmennuskertoja hintaan 75e/h.

 

Mind Coaching – Psyykkinen valmennus

 

150€ (sis. Alv 24%) 

Sisältää 4 valmennustapaamista, jotka ovat kestoltaan 60min. Jokainen valmennus alkaa tutustumalla itseemme ja ymmärtämään omaa minuuttamme. Kuka olen? Mitä haluan ja miksi haluan? Tämän jälkeen asetamme mahdolliset tavoitteet sinun elämäsi suhteen. Missä haluat nähdä elämäsi ja itsesi tulevaisuudessa? Käymme läpi mitä se vaatii, jotta pääset tavoitteisiin. Jatkamme elämäntilanteeseen ja siihen, mitkä asiat vievät mahdollisesti voimavaroja ja energiatasoja pois elämästä. Keskitymme näihin, jotta löydetään tasapaino fyysisen ja psyykkisen kunnon välillä. Löydetään yhdessä paras versio itsestämme ja minä autan sinua siinä!

Ota minuun yhteyttä!

Varaa ilmainen konsultaatio! Konsultoinnit suoritetaan joko puhelimitse tai kasvotusten. Konsultaatiossa kartoitan asiakkaan tarpeet ja teen yksilöllisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti oheisen lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä. Tehdään kimpassa tavoitteistasi totta!

IMG_E8198

miika summanen

+358 44 975 7046

miika.summanen@mindyourbusiness.fi

seuraa minua somessa!

miikamind

miikamind

miikamind

miikamind

mindyourbusiness

mindyourbusiness