Menu

YRITYSVALMENNUKSET

Yritysvalmennukset sopivat yrityksille, jotka haluavat panostaa työhyvinvointiin, henkilöstön tai johtoryhmän parempaan jaksamiseen ja sitä kautta tuloksellisempaan työhön. Valmennus sisältää ravinto- ja treeniohjelmat sekä hyvinvointiluentoja aihealuetta vaihtaen. Nämä ovat tehokas tapa parantaa työntekijöiden tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Valmennuksessa voi myös tarvittaessa hyödyntää  Step2Fit – valmennusalustaa, missä pystytään seuraamaan tuloksellista kehitystä. Nämä ovat tehokas tapa parantaa työntekijöiden tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Paremmassa kunnossa työpanoskin paranee! Valmennuksessa mahdollisuus ottaa myös erikseen lähivalmennuskertoja sekä pienryhmätreenejä.

 

HALUATKO TIENATA YRITYKSELLESI RAHAA VALMENNUKSESSANI?

 

Tiesitkö, että yrityksen sairaspoissaolojen kustannukset voivat olla yhdeltä päivältä keskimäärin jopa 350e, ellei enemmän. Jos yrityksessä on 10 työntekijää ja poissaolopäiviä keskimäärin noin 5 päivää / per työntekijä vuodessa, niin kustannukset voivat olla pahimmillaan jopa 17 500e/vuodessa. Ottamalla minut pitämään huolen yrityksen työhyvinvoinnista yrityksen sairaspoissaolot saadaan loppumaan ja liikevaihto sekä kokonaistulos kasvaa. Henkilöstön hyvinvointiin kannattaa siis panostaa. Valmennuksessani laitetaan kokonaisuus kuntoon!

 

HENKILÖKUNTA KOHTI PAREMPAA KUNTOA – YRITYSVALMENNUS

 

Valmennuksen hinta räätälöidään siihen kuuluvien valmennuskertojen ja yrityksen henkilökunnan koon sekä tarpeen mukaan. 

 

Hinnat alkaen 1250€ / kk + alv

 

KYSY TARJOUS!

 

 

 

MIND COACHING – HYVINVOINTILUENNOT 

 

150e + alv (Kesto 60min)

 

Luennoilla yksilöidään yrityksen tarpeet ja keskitytään aihealueisiin, mitkä tukevat ja palvelevat yritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Aihealueita ovat mm.

 

  • Tasapaino kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
  • Terveellisempi elämä oikealla ravinnolla
  • Kuntosaliharjoittelun alkeet & hyödyt

 

Luennot mahdollista toteuttaa myös etänä zoomin tai teamsin välityksellä. Maksuvälineinä valmennuksiin toimivat myös e-passi, edenred ja smartum.

 

Nimetön logooo

Ota minuun yhteyttä!

Varaa ilmainen konsultaatio! Konsultoinnit suoritetaan joko puhelimitse tai kasvotusten. Konsultaatiossa kartoitan asiakkaan tarpeet ja teen yksilöllisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti oheisen lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä. Tehdään kimpassa tavoitteistasi totta!

IMG_E8198

miika summanen

+358 44 975 7046

miika.summanen@mindyourbusiness.fi

seuraa minua somessa!

miikamind

miikamind

miikamind

miikamind

mindyourbusiness

mindyourbusiness