Menu

YRITYSVALMENNUKSET

Yritysvalmennukset sisältävät 2-4 yhteistä ryhmätreeniä kuntosalilla kuukauden aikana riippuen valmennuksesta. Mikäli haluaa yksilöidyn ravinto- ja treeniohjelman, niin mahdollisuus on myös henkilökohtaistaa valmennusta. Kun on paremmassa fyysisessä kunnossa, niin liikkuvuus ja toiminnallisuus paranee sekä saa energiaa arkeen! Ryhmän koko valmennuksissa 4-30 hlö aina tarpeen mukaan ja sovittavissa. Näiden lisäksi hyvinvointiluennot aihealuetta vaihtaen aina oikeanlaisesta ravinnosta kuntosaliharjoittelun aloittamiseen ovat osana kokonaisuutta. Nämä ovat tehokas tapa parantaa työntekijöiden tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Mikäli motivaatio on hukassa tai esimerkiksi ei tiedä kuinka monipuolistaa ravinnonsaantia vuorokauden aikana, niin hyvinvointiluennoilla näihin tulee vastaukset. 

 

HALUATKO TIENATA YRITYKSELLESI RAHAA VALMENNUKSESSANI?

 

Tiesitkö, että yrityksen sairaspoissaolojen kustannukset voivat olla yhdeltä päivältä keskimäärin jopa 350e, ellei enemmän. Jos yrityksessä on 10 työntekijää ja poissaolopäiviä keskimäärin noin 5 päivää / per työntekijä vuodessa, niin kustannukset voivat olla pahimmillaan jopa 17 500e/vuodessa. Ottamalla minut pitämään huolen yrityksen työhyvinvoinnista yrityksen sairaspoissaolot saadaan loppumaan ja liikevaihto sekä kokonaistulos kasvaa. Henkilöstön hyvinvointiin kannattaa siis panostaa. Valmennuksessani laitetaan kokonaisuus kuntoon!

 

1kk Mind Your Business – yritysvalmennus

 

Vaihtoehdot 1kk valmennukselle:

Sisältää 2 x 45 min yhteistä ryhmätreeniä & 1 x 60 min luento = 1500e / kk + alv

                                                       

Sisältää 4 x 45 min yhteistä ryhmätreeniä & 1 x 60 min luento = 2000e / kk + alv

 

 

3kk Mind Your Business – yritysvalmennus

Vaihtoehdot 3kk valmennukselle:

Sisältää 8 x 45 min yhteistä ryhmätreeniä & 2 x 60 min luento  = 1250e / kk + alv 

                                            

Sisältää 12 x 45 min yhteistä ryhmätreeniä & 2 x 60 min luento = 1750e / kk + alv 

Valmennukset ovat myös räätälöitävissä yrityksesi tarpeen mukaan.

 

 

 

 

MIND COACHING – HYVINVOINTILUENNOT 

 

150e + alv (Kesto 60min)

 

Luennoilla yksilöidään yrityksen tarpeet ja keskitytään aihealueisiin, mitkä tukevat ja palvelevat yritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Aihealueita ovat mm.

 

  • Tasapaino kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
  • Terveellisempi elämä oikealla ravinnolla
  • Kuntosaliharjoittelun alkeet & hyödyt

 

Luennot mahdollista toteuttaa myös etänä zoomin tai teamsin välityksellä. Maksuvälineinä valmennuksiin toimivat myös e-passi, edenred ja smartum.

 

Nimetön logooo

Ota minuun yhteyttä!

Varaa ilmainen konsultaatio! Konsultoinnit suoritetaan joko puhelimitse tai kasvotusten. Konsultaatiossa kartoitan asiakkaan tarpeet ja teen yksilöllisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti oheisen lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä. Tehdään kimpassa tavoitteistasi totta!

IMG_E8198

miika summanen

+358 44 975 7046

miika.summanen@mindyourbusiness.fi

seuraa minua somessa!

miikamind

miikamind

miikamind

miikamind

mindyourbusiness

mindyourbusiness